2009. április 18., szombat

foot


És persze néhány kép a lábacskákról :)



















egy újabb koreai jelenet :)

http://www.spankingtube.com/watch/a3230abfadd476e8b04c/gonjang2

korean


Nos, úgy gondoltam, hogy a koreai deres külön fejezetet érdemel. Néhány képet és jelenetet már feltettem a témában és úgy láttam, hogy a keleti országokban sűrűben húzták deresre a hölgyeket és ezt jobban ábárzolták képeken és filmekben egyaránt. Az egyik kép hasonlóan egy régebbi amatőr képhez, egy magán kiránduláson készült :)














new képz :)




Sziasztok... Összeszedtem a lustaságom és ismét felrakok néhány képet a blogra :) Sajnos az utóbbi időben csökkentek a jó képek fellelhetési helyei :( A tv-ben, illetve mozifilmekben sem nagyon történik sem deresre húzás, sem némi talpvesszőzés. Persze akad néhány kép, illetve jelenet, amiben ki-ki a maga fantáziája szerint beleképzelhet némi vesszőzést, vagy botozást. Annyi helyen olvastam, hogy a középkorban a hölgyeket és lányokat is deresre húzták különböző bűnökért, de ezt ábrázolva csak nagyon kevés helyen lehet. Ha esetleg valaki ismer valakit, akinek jó a kézügyessége és ilyen témájú képeket tudna készíteni, szívesen venném a képeket és közzé teszem őket a blogon :) Úgyan így továbbra is várom a deressel, talpvesszőzéssel kapcsolatos, filmeket, képeket, írásokat, jeleneteket... Ha valakinek van kedve közzé tenni a kis történeteit, nosza rajta. Továbbra is él a "küldd el a lábacskádat", ami abból áll, hogy ha egy hölgy, vagy barátnő lábacskáját lefotózza valaki, azt szintén szívesen közzé teszem, mindenki örömére :) Jó szórakozást!
























2009. április 12., vasárnap

Húsvét :)


Sziasztok! Egy Szlovákiai szokással köszöntök mindenkit húsvét alkalmából. Ott vesszőzik a lányokat, a termékenység és tisztítás érdekében... Hm... nem rossz... :)