2010. október 10., vasárnap

Sziasztok deres kedvelők! Szokás szerint új hónap, új képek. Találtam egy kínai videómegosztót, ahol nagyon sok keleti deres jelenet található, de sajnos van amelyikben olyan sok a körítés, hogy nem érdemes feltöltögetnem őket. Azért a címet közreadom, akinek van egy kis ideje, kedvére csemegézhet. http://beta2.clip.vn/mytv/kyhuuphat123/clips

Nekem nagyon tetszenek ezek a kis jelenetek is, de szívesebben néznék az európai középkorból származó jeleneteket, amelyekben paraszt lányokat húznak deresre, természetesen mezítláb, hiszen ennek az oldalnak ez a másik profilja. A fantáziámban el tudok képzelni, orosz, román, szlovák, vagy akár magyar szituációkat, amelyben a tolvaj lányt, az engedetlen szolgálót, a betyár szeretőjét, vagy az adót meg nem fizető paraszt lányát, feleségét deresre húzzák és 25 botot vernek a fenekükre. Nagyon tetszene az is, amikor nem közvetlenül mutatnák a büntetést, hanem eleinte csak a nézelődőket, vagy a tájat és a háttérben lehetne hallani a vesszőzés, vagy botozás hangjait. Azután a kép szépen lassan ráirányulna a deresen fekvő leányzóra, amint a pandúrok rácsapják a 25 pálcát. Egyelőre be kell érnetek ezekkel a képekkel, amiket most töltöttem fel, de remélem ezek is elnyerik a tetszéseteket. Jó szórakozást hozzájuk!


































































Néhány kép a csúnya őszi napokra :) Egy kis nyáridéző, lábacskákkal. Kellemes nézelődést:)

























































Sziasztok! Itt az október és sajnos egyre hidegebb van. Már csak elvétve lehet látni hölgyeket, akik utolsó írmagként még mezítláb vannak és bizony a lábacskák látványa, már csak a megfelelő weboldalakon, illetve a tv-ben, nyári műsorokban látható. Sajnos fel kell készülnünk, hogy már csak jövőre láthatunk nagy számban szép női lábacskákat :( Én mindenesetre nagyon sajnálom, hogy idén is csak nagyon rövid ideig volt jó idő, így eléggé leszűkült az idő, amikor kedvünkre csodálhattuk a gyönyörű női futóműveket... Ez a néhány kis kép a bastinado/falaka témában nyújt egy kis nézelődnivalót.