2011. június 2., csütörtök

Deres június

Júniusban sem maradhatnak ki a deres képek, így közzé is teszek néhányat. Az utóbbi időben csak a keleti oldalakról letöltött videók vannak újdonságként, képet egyre kevesebbet találok, sőt ahogy láttam több oldal is tőlem veszi át a képeket :) Kár, hogy nem kerülnek elő újabb dereses képek, vagy nem jelentkeznek művészek, vagy ügyes kezű amatőrök, akik történelmi jellegű, deresen a büntetésüket megkapó hölgyeket rajzolnának, festenének. Ha van az ismerőseitek között ilyen, vagy Ti éreztek tehetséget, ne várjatok, küldjétek el a műveiteket és én közzé teszem őket. Ugyanez a helyzet az írásokkal. Szívesen várom a témákba vágó saját, megtörtént, vagy a fantáziátok által született történeteket, írásokat! Szerkesszük együtt a blogomat :)






















































Júniusi falaka

Sajnos ebben a hónapban nem nagyon tudtam falaka képeket összeszedni, de remélem ez a pár kép is tetszést fog aratni és beillik majd a többi hónap képei közé.




















































Hurrá itt a nyár :)

Végre itt a nyár és az utca tele van mezitlábas hölgyekkel. Ilyenkor bizony a magamfajta foot-fetish rajongó igencsak megnézegeti a hölgyek lábán található lábbeliket, különös figyelmet fordítva a szexi szandálokra és flip-flopokra. Úgyhogy hajrá hölgyek, hajrá lányok le a csizmával és harisnyával, elő a lábacskákkal a mi legnagyobb megelégedésünkre :)