2011. augusztus 1., hétfő

Augusztusi deres

Sziasztok! Kedvenc témámból a deresből szerencsére sikerült képeket szereznem. Sajnos amíg nyaralni voltam megszünt vagy eltünt egy orosz oldal ahonnan klassz képeket és klipeket tudtam letölteni. Talán csak valami átmeneti zavar van és nemsokára ismét látogatható lesz az oldal. Mindenesetre Hepsinek köszönhetően néhány újabb képet is fel tudtam tenni. Kérlek titeket ha birtokotokban van valamilyen klip, írás, kép, vagy saját történet, amit szívesen megosztanátok a többi spanking és falaka rajongóval, akkor kérlek küldjétek el nekem és én megjenetetem a blogomon! Jó szórakozást az augusztusi deres képekhez!























































Augusztusi falaka


Nos még sikerült egy pár falaka képet feltennem a blogra, de nem nagyon találtam újakat. Természetesen nem adom fel és folyamatosan keresem az újabb és újabb képeket. Ha nem találok akkor sajnos le kell csökkentenem a falaka témájú képek felrakását. Azért remélem nem hagy cserben a net és a falaka rajongók tábora és még sok képpel tudlak megörvendeztetni titeket :) Jó szórakozást az augusztusi képekhez!









































Augusztusi lábacskák

Itt az augusztus, bár az ablakon kinézve ez egyáltalán nem látszik. Ahogy elnéztem sajnos rövid nyarunk volt :( Én most jöttem vissza majdnem két hetes külföldi nyaralásomról és ott bizony olyan meleg volt, hogy minden leányzó mezitláb sétálgatott :) Itthon sajnos csak néhány vállalkozó szellemű hölgy és leányzó gondolta úgy, hogy nem adja fel és hűvös idő ide vagy oda ő bizony továbbra is megmutatja a lábacskáit. A remény mindenesetre még bennem van, hogy ismét jön egy kis jó idő és nem kell a tornacipőket és csizmákat! néznem nyár létére. Mindenesetre az általam feltett leányzók garantáltan mezitláb vannak :) Jó szórakozást a képekhez!























































Hepsi képei










Sziasztok! A következőkben Hepsi barátom által küldött képeket adom közre. Itt a blogon is szeretném megköszönni a fáradozását, hogy elküldte nekem a képeket és ezzel is segített a blog szerkesztésében és további képek közreadásában, hogy mindenki megtekinthesse a neki tetsző témájú képeket. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Hepsi és továbbra is várom képeket és írásokat, melyeket szívesen közreadok a blogomon.