2011. október 1., szombat

Októberi deres

Sziasztok! Itt az ősz, de még jó idő van és remélem ezek a képek is befűtenek a fenekelős hangulatnak. A dereses témákhoz hozzátartozik, hogy Hepsi barátom csodálatos történetet küldött nekem, amit egy kicsivel lejjebb Ti is el tudtok olvasni. Nekem nagyon tetszett, szinte odaképzeltem magam :) De másokat is bátorítok, hogy ha van kedvetek írjatok nekem megtörtént vagy általatok kitalált történeteket. Jó szórakozást az októberi deresekhez és fenekelésekhez!







































































Október - ősz és falaka

Az október sem múlhat el egy kis falaka nélkül :) Sajnálatomra megszűnt egy falakával és lábacskákkal foglalkozó oldal, pedig nagyon jó kis képeket és videókat tudtam letölteni onnan. Remélem lesz helyette valami más, vagy találok még olyan oldalakat, ahonnan a témába vágó képeket és videókat tudok letölteni. Mindenesetre most még van itt pár jó kép és remélem tetszeni fog minden kedves olvasómnak :)









































Október - ősz - lábacskák

Sziasztok! Íme eljött az október és itt van az október havi kis bejegyzésem. Szerencsére az időjárás egyelőre elkényeztet minket, így élvezhetjük a látványt, amit továbbra is nyújtanak nekünk a hölgyek, lévén még mindig sokan sétálgatnak mezítláb a kis papucsban, vagy szandálban. Jó lenne ha ez az állapot sokáig tartana, de sajnos most már hűvösebb időjárást jósolnak. Addig is itt vannak október lábacskái, jó szórakozást hozzájuk!







































































Hepsi barátom története

Sziasztok!





Hepsi barátom segítségével közzéteszek egy kis történetet, amelyet ő juttatott el hozzám és megtörtént eseményeken alapul. Nagyon érdekes kis írás, nekem személy szerint nagyon tetszett, remélem mindne kedves olvasóm egyetért vele. Hepsi nagyon szépen köszönöm a történetet is és továbbra is bíztatok mindenkit, hogy ha van megtörtént, vagy a fantáziájában született kis története, kérem küldje el nekem, hogy mindekivel meg tudjam osztani és minél többen élvezhessük ezeket a remek kis írásokat! Jó szórakozást!

Első talpalásom

Megmondom őszintén, hogy ez a blog hívta fel a figyelmem a talpalásra.

Van egy állandó fenekelős partnerem, idős hölgy, aki rendszeresen jár hozzám "kezelésre".
Elhatároztam, hogy ha legközelebb jön, nem csak a fenekét kezelem meg, hanem a talpát is.

Anna, nevezzük így a hölgyet, elmúlt 60, két gyereke és négy unokája van. Igazi mazochista, gyerekkora óta imádja a pálcát az anyjának köszönhetően aki rendszeresen pálcázta. Bár, mint írtam elmúlt 60, de egy bő tizest simán letagadhatna. Ez is alátámasztja azt az állítást, hogy a rendszeres fenekelés széppé teszi és fiatalon tartja a hölgyeket. (Hehe ez jó. szerk sdl69)
Annának csodálatosan merednek kemény mellei, arca különösen fenekelés után sugárzóan szép., fara meg izgatóan gömbölyű.

Bejelentkezett, hogy már nagyon viszket a popsija, így amikor lehet jön. Közöltem vele, hogy nem csak a fenekére fog kapni, hanem a talpára is.

Egy szép nyári napon meg is érkezett. A kávézás után szoknyát vett fel, amelyben a térdemre fektetve bemelegítettem a popsiját. Majd az ágyra hasalt, popsija alá párnát tettem és szíjjal fenekeltem el. Nem vagyok nagy híve ennek, de ő szereti.

Rövid pihenő után nadrágot vett fel, és az írósztalra húzódzkodott oldalról, belekapszkodva a túlsó végébe. A csodálatosan megfeszült farára így kapott 25 fakanál és 25 ütő/paddle/ ütést.

Hosszabb pihenő és simogatás után a deres következett. Ehhez a pózhoz rövid rakott szoknyát vett fel. Pár percig csípőre tett kézzel állt mögötte, majd kecses mozdulattal ráhasalt és szépen kinyújtózott olyan módon, hogy belekapaszkodott a deres két első lábába. Arca elé tükröt tettem, így láttam hogy szép szemeivel előremeredve várta a sorsát, csak néha pislogott. Először a csuklójánál rögzítettem, majd feneke alá párnát tettem, szoknyáját felhajtottam, bugyiját lehúztam. Derekánál és a bokájánál is rászíjaztam a deresre, de előtte még feszesre húztam a lábát.
Feneke vörös volt, kisebb sötét foltokkal. Mogyorópálcával láttam hozzá, a csípős ütésektől éleseket visított és egyre több sötétvörös csík majd hurka keletkezett a csodálatosan gömbölyű hátsón, amely a párnának köszönhetően megfeszült ami a fájdalmat és a kéjes érzést is növelte. Ötvenet vertem rá, arca vörösödött a fájdalomtól és a szája is vérzett, mert beleharapott az ajkába a kínoktól. Mikor letettem a pálcát és kifújtam magam, először a vérző ajkakat kezeltem vérzéscsillapítóval, majd lemostam szivaccsal az arcát. Megpuszilta a kezemet.
- Meg is talpalsz?
- Igen!
Szeme ismét előremeredt, csak a szempillái repkedtek a sajgó fájdalomtól és a várható izgalomtól.
A bokájánál feloldoztam és felemeltem a lábait. Egy vékony nádpálcával láttam hozzá, eleinte visítgatott, de aztán láthatóan élvezte. Nem számoltam, de szépen megcsíkoztam a talpakat. Feloldoztam Annát, a lábraállás a szokottnál nehezebben sikerült a sajgó talpak miatt.
Sugárzóan szép volt az arca a fájdalomtól.
- Köszönöm... fájt nagyon, de jól esett!
Összeölelkeztünk hosszan, miközben én a kivert, fájó fenekét simogattam, ami nagyon jól esett neki.


Hepsi

Hepsi barátom képei

Sziasztok! Októberben az első bejegyzésem Hepsi barátom képeit tartalmazza. Szeretném itt a blogon is megköszönni segítőkészségét, amivel hozzárul, hogy a blogomon minél több képet tudjak veletek megosztani. Tehát kellemes nézelődést Hepsi képeivel :)