2012. május 7., hétfő

Suzy lábacskái

Sziasztok!  Egy kis extraként felteszek néhány képet a Gadget Show, vagy ahogy nálunk megy a Kütyüparádé című műsor csinos műsorvezetőnőjéről. Ez a műsor az egyik kedvencem és már többször felfigyeltem hogy Suzy Perrynek valóban csinos és szexi lábacskái vannak. Most veletek is megosztok néhány lábacskás képet és talán Nektek is ugyannyira fog tetszeni, mint nekem :)






2012. május 1., kedd

koreai deres

Egy kis klip ismét grátiszként :) Itt tömeges deresre húzás látható, ahol hölgyeket fenekelnek el. Sajnos a minősége nem túl jó, de azért remélem a lényeget lehet látni...

Deres május

Sziasztok! Májusban is itt vannak a képek a fájdalmak híres padjáról és a rajta fekvő hölgyekről. Sokszor eszembe jut a mondat... Deresre húzva. Vajon tényleg húzni kellett a delikvenseket, vagy engedték magukat megadóan a deresre fektetni? Azért ha lenne rá lehetőségem néha visszamennék a középkorba megtekinteni néhány lány és asszony deresre húzását :)







Nem fekve május

Folytatva a néhány hónappal ezelőtt elkezdett új témát, májusban is felteszek néhány képet, ahol a hölgyek "nem fekve" kapnak a popsijukra.






falaka május

Nos természetesen a május sem múlhat el női talpacskák vesszőzése nélkül. Nem... most sem ússzák meg a női lábacskák. Ebben a hónapban is felkerülnek a rajzok és fényképek, remélem mindenki megelégedésére :) Jó szórakozást!






májusi lábacskák

Sziasztok! Végre :) Itt van a jó idő és végre eljött amire hosszú ideje vártam :) Elmentem kirándulgatni és sétálni és mit láttam? Úgy bizony... egy csomó lány és hölgy végre ledobálta a csizmát, cipőt harisnyát és mezitláb, szandálban papucsban sétálgatott... Alig tudtam vezetni és az útra figyelni :) A munkahelyemen is a kolléganőim, mintha csak a kedvemben akartak vona járni, mezitláb voltak kis szandálban :) Azért megosztom veletek a májusi lábacskákat, bár most már bárki az utcán is telálkozhat mezitlábas hölgyekkel... hát ez is eljött...