2012. június 4., hétfő

Egy kis dereses videó, hogy jó napunk legyen :)

Júniusi deres

Júliusban is vannak dereses képek, csak azt sajnálom, hogy valahogy most elapadtak a külső forrásaim. Talán a nyár, a jó idő teszi, hogy mostanában nem kaptam sem történeteket, sem képeket deres témában. Szerencsére még van néhány képem, ezeket folyamatosan osztom majd meg veletek...









Nem fekve június

A már már hagyománnyá váló téma júniusi képeit láthatjátok. Sajnos nem jött visszajelzés, hogy Nektek tetszenek-e az ilyen jellegű képek, de megelőlegezve magamnak a bizalmat, továbbra is teszem fel az ilyen jellegű képeket is :)








Júniusi falaka

Nos, júliusban is vannak falaka és bastinado képek. Mialatt megszűntek kiváló talpvesszőzős oldalak, azalatt szerencsére újakat találtam, ahol remélhetőleg továbbra is fogok találni klassz képeket, melyeket megoszthatok majd Veletek. Jó szórakozást!






Néhány saját kép

Sziasztok!

Most egy picit körbelestem lehetőségeket keresve és magam is készítettem néhány fotót szép lábacskákról. Majd még próbálok alkalmakat lesni és ha tudok még készítek párat. Az első két képen egy kolléganőm lábacskája látható, a harmadikon pedig egy kiránduláson készült kép, két kedves leányzó lábacskáiról :) Remélem nektek is annyira tetszenek, mint nekem :)


Júniusi lábacskák

Sziasztok!
Néhány napot késve, de itt vannak a júniusi lábacskák. Reméljük most már igazi nyári lábacskák lesznek és nem szúr ki velünk az időjárás, mint eddig. Jómagam most érkeztem haza külföldről és bizony ott is volt lehetőségem megcsodálni a női lábacskákat, lévén ott nagyon jó idő volt és mindenki látszani engedte gyönyörű futóműveit :) Már nagyon vártam hogy jó idő legyen és végre ne csak képeken kelljen nézegetnem a csodálatos női lábikókat :) Jó szórakozást a képekhez!