2012. szeptember 1., szombat

Szeptemberi deres

Most egy pár hónapon keresztül több képet rakok fel deres témában, mert ki szeretném űríteni a régi képek tároló helyét és így most felkerülnek azok a képek, amelyeket eddig mellőztem. Remélem ezért ezek is tetszeni fognak minden olvasómnak, bár ezek szerény vélemyényem szerint kevésbé érdekesek, de mindenképpen szeretném ha végre kezdhetném az új tárhely kiaknázását és ehhez a régit sajnos ki kell űríteni :) Köszönöm a megértést és bízom benne, hogy azért ezek a képek is bejönnek :)










Nem fekve szeptember

A következő bejegyzéshez nincs sok hozzáfűzni való :) Már már ebből is hagyomány lett, hogy a nem fekve történő fenekelésről is helyezek fel néhány képet. Hát íme... :)







Szeptemberi falaka

Az ősz sem kezdődhet a női talpacskák paskolgatása és vesszőzése nélkül. Én sem változtatok a hagyományon, így most megosztok veletek pár képet a témában. Igaz hogy izgalmas simizni és csókolgatni is egy gyönyörű női lábacskát, de bizony ez is izgalmas lehet, amikor büntetésképpen vesssző, vagy korbács simogatja a talpakat :)







Szeptemberi lábacskák

Sziasztok! Beköszöntött az ősz és mintha tudná, hogy vége a nyárnak, beborult és esett is :( Mindenesetre bíztattak, hogy az idő még egy darabig jó lesz és így megvan az esély, hogy továbbra is lehet majd szép kis lábacskákat látni az utcán is :) Mindenesetre itt is közreadok egy párat, hogy legyen mit nézegetni otthon is :)