2012. október 6., szombat

Októberi deres


Októberben a nagy hűvösben és esőben jól esik egy kis melegséget adó deresre húzást nézegetni. Ennek örömére töltöttem fel ezeket a dereses képeket. Remélem mindenkinek sikerül a hangulatát megjavítani és feledtetni. hogy bizony elmúlt a nyár. No de jövőre is lesz nyár, lesznek lábacskák és remélem lesz deresre húzás is, vagyis sikerül továbbra is ilyen jellegű képeket és videókat vadásznom :)







Nem fekve október

Úgy vettem észre, hogy elég sok kép van "nem fekve" témában, úgyhogy egy darabig el lesztek látva ilyen jellegű képekkel is :) Nekem bejönnek, mivel itt is meg vannak kötözve a delikvensek :) Bízom benne, hogy ezek a képek is elnyerik az olvasóim tetszését :)






Falaka októberben

Nos, október és talán az idei év utolsó napos és meleg napja. Még egy utolsó alkalom volt hogy hölgyeket láthassak mezitláb. Már most hiányzik a jövő nyár és a lábacskák. Addig is az október sem igazi ha nincsenek falaka képek :) Természetesen vannak :) Íme! Jó szórakozást, remélem mindenkinek tetszeni fognak :)





2012. október 3., szerda

Októberi lábacskák

Sziasztok! Nahát, mintha nem is október lenne :) Gyönyörűen süt a napocska és nemrég voltam lenn az utcán, ahol bizony még járkálnak hölgyek mezitláb. Bár csak így maradna egész évben :) Remélem még sokáig lesz ilyen csodás idő és még sokáig élvezhetjük a hölgyek lábacskáinak látványát. Azért néhány képet én is feltettem a hűvösebb napokra :)