2013. január 3., csütörtök

január... újévi deres

Itt is megragadom a lehetőséget, hogy nagyon boldog új évet kívánjak minden kedves olvasómnak. Új év új deresek és nagyon bízom benne hogy talán egy valódi dereses élménnyel is meg tudlak majd titeket örvendeztetni ebben az évben ha sikerül összehozni... Majd drukkoljatok :) Addig is kezdjük az új évet egy kis deresre húzással. Mindenkinek BÚÉK!






Nem fekve január

A nem fekve bejegyzéseknél most főleg a rajzok dominálnak, de majd körbenézek rendes fényképek után is :) Egyelőre most sak egy kép van ami nem rajz, de talán a többi is elnyeri a tetszéseteket :)






vegyes képek január

Úgy néz ki, hogy néhány hónapig még van utánpótlása a vegyes képeknek. Lassan elfogynak a képek a régi tárhelyről, de még egy pár alkalommal biztos találkozhattok ezekkel a képekkel és ki tudja talán ezek is elég érdekesek ahhoz, hogy érdemes legyen közreadni őket :)










falaka januárban

A januárt is kezdjük egy kis falakával :) Most ismét teszek fel animációs képeket, ami tulajdonképpen egy sorozat. Régebben már volt egy ilyen képsorozat és majd jól körülnézek hátha akad még valahol hasonló. Bízom benne, hogy Nektek is legalább annyira tetszenek ezek a sorozatok, mint nekem. Tehát akkor januárban is jó szórakozást a falaka képekhez :)









Jabuári lábacskák

Sziasztok! Legelőször is, újra szeretnék nagyon boldog és fenekelésben, valamint lábacskákban gazdag új esztendőt kívánni :) Az új évre is próbálok majd minél több lábacskás képet feltölteni. Reméljük kegyes lesz hozzánk az időjárás és hamar beköszönt a jó idő, hogy ne csak a képeken nézhessük végre a gyönyörű női futóműveket. Addig ezzel a néhány képpel indítom a blog következő évét : )