2013. május 20., hétfő

2013. május 2., csütörtök

Májusi deres

Sziasztok! Íme a májusi dereses képek. Most hogy végre igazán jó idő van és a hölgyek mezitláb is mutatkoznak, sokszor beindul a fantáziám, hogy egy-egy hölgyet visszaképzeljek a múlt századokba, amint mezitláb a kis vászonruhájában áll a bírák, vagy a földesúr előtt és hallgatja az ítéletet, amiért lopott, vagy nem csinált valamit amit parancsoltak neki. Ezekután a hajdúk lefektetik a deresre, felhajtják a szoknyáját, rácsatolják a bilincseket, ilyenkor külön megjelenik a szemem előtt, ahogy fogják a lábacskáját és ráhajtják a vaspántokat... hmmm :) Szóval remélem ezekkel a képekkel sikerül a Ti fantáziátokat is beindítani :) Betettem egy kis rajzot egy elfenekelt hölgyről. Igaz, hogy nem dereses kép, de olyan aranyos és nem tudtam téma szerint hova besorolni, ezért úgy gondoltam ide bújtatom a dereses képek közé :) Jó szórakozást!







Nem fekve május

A nem fekve témakörből is közreadok néhány rajzot. Szerintem nagyon izgalmasak és mozgalmasak is :) Néha elképzelem, milyen is lehetett a középkorban, amikor a hölgyek sem kerülték el a testi fenyítést, ha valami rossz jutott eszükbe :)






Vegyes képek május

Folytatódsik a régi tárhely kiűrítése. : ) Lassan fogynak innen a képek, úgyhogy már nem sokáig lesz ez a bejegyzés. Addig is amíg tart teszem fel a képeket. Jó szórakozást!












Májusi falaka

A májusi falaka képeken most csak fényképeket teszek fel, de megígérem a következő alkalommal ismét lesznek rajzok is, hiszen tudom, hogy sok olvasómnak ezek a kedvencei. én is szeretem őket, de úgy szeretném ha mindig egy picit változna a dolog : ) Azért remélem ezk a képek is elnyerik a tetszéseteket :)






Májusi lábacskák

Sziasztok! Itt van május eleje, a cipőkkel lefele! Végre! Eljött a hosszú hideg után az igazi meleg és végre a hölgyek mezitláb sétálgatnak a mi legnagyobb örömünkre. Idén már megvoltak az első szem meregetések a csodás női lábacskákra. Sok helyen jártam és már mindenhol a hölgyek nagy része mezitláb van a kis balerina cipőjéban, vagy a papucsban. Sajnos akad néhány renitens, akik nem átallanak csizmában , vagy bakancsban járni,de hát ők nem az általunk imádott és keresett hölgyek közé tartoznak. Élvezzétek a jó időt és nézzétek Ti is, a most már valódi lábacskákat! Szép májust mindenkinek!