2016. június 7., kedd

Deres június

Nyár, meleg, napsütés és deres :) Tökéletes kombináció :) Minden együtt van a jó dolgokhoz :) A deres, a hölgyek és popsijuk és ha szerencsénk van akkor a lábacska :) Lássunk néhány képet a témában, ami mindezeket együtt mutatja :) Ismét tettem fel egy olyan képet, ami nem konkrétan deresről szól, de tematikájában hasonló :)  Jó szórakozást és szép nyarat kívánok minden kedves olvasómnak :)







Nem fekve június

Állva is meg kaphatják a női popsik a büntetéseket, mint az előző hónapok bejegyzéseiben :) Most is rakok fel nektek néhány képet, hátha másoknak is tetszik ez a téma :)






Fekve június

Júniusban is rakok fel pár képet olyan pózban, ahol a hölgyek főleg térdre fektetve kapnak a popsijukra :)






Falaka június

Hiába a nyár, hiába a jó idő és a lábacskák, ebben a témában sajnos csak a képek és videók maradnak. Ezt szeretném segíteni ezzel a néhány új képpel. Jó szórakozást hozzájuk :)







Lábacskák június

Végre!  Itt a nyár és a jó idő. Végre előkerült megannyi gyönyörű női lábacska a csizmákból, cipőkből. Nagyon vártam már, hogy végre ne csak képeken és a fantáziámban láthassak szép női futóműveket :) Azért néhány képet felrakok, hogy az esős és hidegebb napokon se maradjunk ilyen gyönyör nélkül :)